TUNNUSTUKSIA

bloggeraward

Sain Oman katon alla-Tuulalta tunnustusta. Ihanaa! Lämmittää aina paatuneen bloggaajan sydäntä eli iso kiitos, Tuula! Tässä on virallinen ohjeistus tunnustuksen vastaanottamiseen:

1. kirjoita postaus tunnustuksesta logoineen
2. kerro lyhyesti, kuinka aloitit bloggaamisen
3. anna ohjeita aloittelevalle bloggaajalle
4. mainitse ja linkitä blogi, joka sinut nimesi
5. nimeä 10 bloggaaja tunnustuksen saajaksi

Kerro lyhyesti, kuinka aloitit bloggaamisen

Noh, tosi lyhyesti sanottuna menin Bloggeriin ja perustin blogin. Mulla on ollut blogeja suunnilleen vuodesta 2011, osa salaisia, pienelle piirille tarkoitettuja tilitysblogeja ja sitten näitä julkisia tilitysblogeja.

Anna ohjeita aloittelevalle bloggaajalle

Noh, tässä toimii parhaiten sellainen ”älä tee niin kuin minä tein”-tyyppinen listaus: Jos blogitylsyys ja writer’s block vaivaa niin älä sulje hyvää blogia ja aloita sitten parin kuukauden päästä alusta – saatat alkaa ikävöidä tekstejäsi, lukijoitasi tai muita vanhaan blogiin jääneitä juttuja. Tee päätös yksityisyydestä ja pysy siinä – olisin toivonut olleeni johdonmukaisempi mitä tulee lasten näkymisiin kuvissa, nyt politiikkani on ollut vähän poukkoilevaa. Älä koskaan sano ”ei” kun tulee tilaisuus tavata muita bloggaajia – no, tätä neuvoa olen yleensä noudattanut itsekin ja olen siitä iloinen, sillä bloggaamisen kautta olen saanut ihan äärettömän ihania ihmisiä elämääni.

Kaikille, niin aloittelevalle bloggaajalle kuin muillekin, annan myös seuraavan ohjeen (jota en todellakaan itse noudattanut): Älä juo 1,5 pulloa viiniä ja puolta pulloa skumppaa. Älä perusta humalassa osakeyhtiötä äläkä oksenna taksiin. Terv. Nimim. Osaatte ehkä päätellä syy-seuraus-suhteen Instagram-kuvistani.

Nimeä 10 bloggaajaa tunnustuksen saajaksi:

Nyt tulee tosi randomina. Olen eilen illalla käyttänyt kaikki hyvät ideani ja nyt on vähän sellainen hitaamman sorttinen olo.

Amerikkaa ymmärtämässä-Maria. Aikavarkaissa-Mirkku. Sinkkulaiffii-Sinkkis. Jalankulkuonnettomuus-Kukkis. Kadun aurinkoisella puolella-Ulla. Kädestä pitäen-Elina. Arjen takaa-Johanna. Ihminen välissä-Siina. Edustusrouvan päiväkirja-Kata. Kirjeitä Kairosta-Ansku.

Käyn kertomassa tästä kunniasta asianosaisille kunhan kykenen katsomaan kirkasta tietokoneen näyttöä pidempään kuin kymmenen minuuttia yhtäjaksoisesti. Ehkä huomenna siis.

9 kommenttia artikkeliin ”TUNNUSTUKSIA

 1. Kiitos! ^_^ Ja olin tosiaan muutenkin juuri pitkästä aikaa selaamassa postauksia ja blogeja, jotka on jääneet kuluneiden kuukausien aikana lukematta. En ole unohtanut sinuakaan 😀 Itse asiassa kivaa sattumaa, kun kommentoit juuri samalla kun blogiasi selasin pitkän matkaa!

  Tykkää

 2. Kiitos paljon tunnustuksesta, hyvä periaatteen nainen 🙂 Oli hyviä neuvojakin. Toivottavasti saan vastattua haasteeseen ennen kuin writer’s block ottaa vallan kuten saattaa tehdä tai ennen kuin tekee mieli sulkea koko blogi 😀

  Tykkää

 3. Mirkku

  Kiitos!

  Ja nyt kaipaan lisää infoa: minkä alan yrittäjä olet nyt? Mitä taksikuski tykkäsi? Ja miten dear god pystyit tuon sortin darrassa kirjoittamaan tämän postauksen? Respect! Omat krapulat oli aina luokkaa ”silmät kiinni ja odota kuolemaa” silloin kun niitä vielä hankin. Tosin nyt tuon surkeaunisen kuopuksen aikana on ollut kausia kun yksikin viinilasillinen saa aikaan sen maailman pyörimis-efektin nukkumaan mennessä ja kissanhiekkasuun herätessä (tunnin päästä).

  Tykkää

  1. Nyt täytyy sanoa että yrityspuolella ollut h i e m a n hiljaista riehakkaan perustuskännin jälkeen… Ja taksikuljettaja ei nyt erityisemmin tykännyt, joskin olin varustautunut muovipussilla ja kovasti itkien pahoittelin heikkoa happeani koko matkan, ja pystyin postauksen jälkeen jopa lähtemään pihalle hyppimään trampoliinilla lasten kanssa, että Siperia opettaa! 😀

   Mutta joo, nyt on vähäksi aikaa korkki kiinni ja keskitytään rakentavampaan toimintaan :D.

   Tykkää

 4. Päivitysilmoitus: Mistä tunnistaa oikean bloggarin? | Aivan sama mulle mä oon onnellinen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s