PERIAATTEEN NAINEN

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Periaatteen Nainen on Milla, 33-vuotias helsinkiläinen kolmen pojan äiti joka elää kaksoiselämää välillä Etelä-Espanjassa ja yleensä Itä-Helsingissä. Blogissa pyörii 4-, 7- ja 8-vuotiaiden velikultien lisäksi rescuekoira Tassu. Asuimme muutaman vuoden Andalusiassa, jonne palaamme yhä mahdollisimman usein, mutta toisaalta seikkailemme myös Suomessa. Blogissa käsitellään kaikkea mahdollista lempilastenkirjoista kulttuurieroihin, Helsingin parhaista brunsseista siihen, miten löytää tasapaino parantumattoman matkakuumeen ja maailmanparannuksen välillä. Vaikka maailma ei toden totta pelastu sillä, että lennän lentokoneella tai shoppailen, jaan mielelläni parhaimmat vinkkini eettisten ja ekologisten vaihtoehtojen osalta.

Haaveissani on vuokrata paku ja ajaa ympäri Espanjan rannikkoa surffaamassa. En tietenkään osaa surffata tai ajaa autoa, mutta asioilla on tapana järjestyä.

Yhteydenotot sähköpostitse periaatteennainen@gmail.com , Facebookissa tai Instagramissa tai mystisin savumerkein, joita yritän tulkita parhaani mukaan.