KIRJOITTAJA

Milla Palkoaho, joka joskus myös Periaatteen Naisena tunnetaan

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olen 35-vuotias itähelsinkiläinen, joka kirjoittaa lähes mistä tahansa jos maksetaan. Ihan ilmaiseksi kirjoitan kuitenkin kirjallisuudesta, ruoasta, matkailusta, lasten kasvatuksesta tai kulttuurieroista. Intohimojani ovat mm. Helsingin parhaan brunssin etsiminen sekä kammottavimpien Tinder-profiilien analysointi. Olen freelancer-yrittäjä, jolla on 20 vuotta kokemusta asiakaspalvelusta, erityisesti verkkokaupan puolelta, sekä yliopistotutkinto yhteiskuntatieteistä (yhteiskuntapolitiikasta, totta kai). Tällä hetkellä opiskelen journalismia ammattikorkeakoulussa.

Karavaaniin kuuluu kolmen alakouluikäisen pojan lisäksi rescuekoira, ja yritämme viettää ainakin muutaman kuukauden vuodesta vanhoilla kotikulmillamme Etelä-Espanjassa. Maantieteellisestä sijainnistani huolimatta löydät minut todennäköisimmin ränttäämässä Instagramissa yhteiskunnallisista epäkohdista. Tai jakamassa meemejä.

Yhteydenotot sähköpostitse periaatteennainen@gmail.com , Facebookissa tai Instagramissa tai mystisin savumerkein, joita yritän tulkita parhaani mukaan.