RISTIRIITOJA

Haluan mennä aikaisin nukkumaan. Haluan bailata koko yön.

Haluan olla lempeä ja rauhallinen äiti, joka selittää kaikki asiat lapsentasoisesti ja ääntään korottamatta. Haluan että nuo riivatun apinat tottelevat.

Haluan eroon sokerista, suolasta, rasvasta, lisäaineista ja kaikista mahdollisista myrkyistä. Haluan jäätelöä, karkkea, keksejä ja sipsiä.

Haluan laihtua kymmenen kiloa, kiinteytyä ja mahtua 38-koon housuihin. Haluan rakastaa kehoani juuri tällaisena kuin se nyt on ja tarpeen vaatiessa ostaa isommat housut.

Haluan asua mahdollisimman monessa eri maassa. Haluan tuttua ja turvallista, lapsille pysyvän kasvuympäristön ja loppuelämän kodin yhdessä osoitteessa.

Haluan olla sotakuvaaja, kirjailija, sijaisäiti, joogaohjaaja tai pääministeri. Haluan istua kahdeksan tuntia päivässä tietullin rahastajana pienessä kopissa ja tuijottaa moottoritietä.

Haluan askarrella, lorutella ja järjestää stimuloivia virikkeitä lapsille. Haluan vain istua rauhassa sohvalla ja selata Facebookkia kännykällä.

Haluan olla rento vaimo joka ei nalkuta turhasta. Haluan että astianpesukone täytetään minun tyylilläni ja vaatteet ripustetaan kuivumaan oikein.

Haluan alkaa vähintäänkin vegaaniksi, luopua maitotuotteista ja nahkahameesta. Haluan uuden nahkahameen, syödä munakasta ja lohta ja läträtä kokatessa voilla ja kermalla.

Haluan viikonloppuisin nähdä ystäviä, istua iltaa baarissa, syödä pizzaa jatkoilla, käydä brunssilla ja kärsiä maailmantuskasta bestisten kanssa. Haluan vain olla hiljaa, nukkua ja ehkä vähän lukea.

Haluan nähdä kaikki maailman maat ja reissata uusiin paikkoihin. Haluan palata suosikkikohteisiin aina uudestaan.

Haluan ostaa eettistä, harkittua, laadukasta ja mielellään kotimaista vaatetta. Haluan nyt vain tilata kaiken H&M kuvastosta.

Haluan heti kotiin, siis Suomeen. Haluan kodin Espanjaan.

18 kommenttia artikkeliin ”RISTIRIITOJA

 1. Hahaa, jaan suurimman osan noista ristiriidoista 😀 Eniten haluaisin juuri nyt vetää kilon suklaata. Ja toisaalta ostaa salikortin ja syödä supersmootieta. Kallistun suklaalevyyn…

  Tykkää

 2. murphy

  WORD! Siis mä oon aina sanonu, että oon syntyny väärään maahan ja aikaan. Oikeesti oon henkinen pohjois-korealainen, joka ahdistuu näistä kaikista valintojen mahdollisuuksista. Haluun sitä ja tätä ja en sit kuitenkaan tai ehkä vähän tota mutta sitä nyt ei ainakaan paitsi että sittenkin joo. Voi kyynel meitä.

  Tykkää

  1. Totta! Siis en mä mikään ”mikään ei tunnu miltään”-sukupolvilainen ole vaan moderni nainen, jolla on liikaa vaihtoehtoja ja liian vähän elämiä! Asuapa savannilla tai missä vaan savimajassa, missä tarttis keskittyä vaan oleelliseen. First World Problems!

   Tykkää

 3. ”Haluan olla rento vaimo joka ei nalkuta turhasta. Haluan että astianpesukone täytetään minun tyylilläni ja vaatteet ripustetaan kuivumaan oikein.”

  KYLLÄ!!!

  Ei mulla muuta.

  Tykkää

   1. Meillä onneksi on puolison kanssa samanlaiset (oikeat) tavat tiskikoneen täyttöön. Sitten yhdessä kiristellään hampaita kun äitini on kylässä, ja laittaa _kaiken_ väärin 🙂

    Oonkin miettinyt, että yksi pitkän parisuhteen salaisuuksista on pakko olla samanlainen siisteyskäsitys. Kahden nipon yhteiselo sujuu ihan mukavasti, mutta ehkä jos toinen olisi suuripiirteisempi, menisi lusikat jakoon 😀

    Liked by 1 henkilö

 4. Niinpä! Niinpä!

  Mä olen ratkaissut tämän niin että teen vähän kaikkea, sitä sun tätä, välillä näin ja sitten taas noin. Olen tänään tämmöinen, koska huvittaa ja huomenna tuommoinen, koska teki mieli. En ole mitään (enkä missään) kokonaan ja täysin. Mutta ehkä juuri siksi elämä on kokonainen – ja täysi.

  Tykkää

  1. Hyvä että on löytynyt toimiva taktiikka! 🙂
   Mulla on päinvastainen tekniikka: En tee mitään! Ahdistuksissani tungen vaan strutsityyliin pään hiekan alle, tai istun sohvalla kännykkä kädessä kahdensan tuntia katatoonisessa tilassa, ja odotan meteoriitteja tai jotain muuta mullistavaa ratkaisemaan nämä ristiriidat…

   Tykkää

 5. Päivitysilmoitus: HARVAT JA VALITUT – Periaatteen Nainen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s