MATKOILLA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Terveisiä Brightonista!
Lensin eilen lomalle, yksin! Ensimmäistä kertaa, öhm… no, tosi pitkään aikaan. Lentäminen ilman lapsia tuntui jopa tylsältä, vaikka sain kyllä 2,5 tuntia kulumaan ihan vain ulos tuijotellen. Gatwick vähän masensi yöllä, mutta Brighton piristi. Neljän päivän miniloma, luvassa vähän retkiä, rästihommia, pubilounas, pakollisia turistinähtävyyksiä ja itsehillinnän harjoitusta kirja- ja paperikaupoissa. Vähän kuumottaa, sillä kuopuksen keväällä neljä kertaa sairaalaan vienyt kurkunpäätulehdus oli niin pahana, että laskeuduttua ensimmäinen viesti Espanjasta oli arvailua siitä, tulisiko taas sairaalakeikka vai ei. Ei ehkä sellainen viesti, jonka ensimmäistä kertaa yli yhden yön lapsistaan erossa oleva äiti haluaisi lukea. Hyvin ne varmasti pärjäävät.

Yksi kommentti artikkeliin ”MATKOILLA

  1. Päivitysilmoitus: BRIGHTONISSA – Periaatteen Nainen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s