VANNOMATTA PARAS

P7103256.jpeg

Hei muistatteks te kun alle puoli vuotta sitten kirjoitin että en muuta enää ikinä tai ainakaan tänä vuonna? No arvatkaa mitä! Me muutetaan! Siinä se nyt oikeastaan on, tiedotettava tältä rintamalta. Olen lähtenyt jälleen kerran vähän soitellen sotaan sillä nykyinen asunto on irtisanottu mutta uudesta ei ole vuokrasopimusta, mutta tässä on ollut viime aikoina jotenkin kosminen karma tai muut asiat niin hyvin kohdallaan, että luottavaisin mielin uskon että huomenna tämäkin asia on hoidossa.

Mikään kovin dramaattinen muutto ei kuitenkaan ole edessä, koska siirrymme, jos suunnitelmat toteutuvat, yhden rapun verran vasemmalle ja kerrosta alas päin – ja saamme oman pihan, saunan ja yhden huoneen lisää. Siitä tulee majapaikka mummille, joka käy paljon kaupungissa auttamassa lastenhoidossa ja elämänhallinnassa. Nyt voin taputella tyytyväisenä itseäni selkään kun en ehtinyt ripustaa tauluja, asentaa kattolamppuja enkä edes purkaa kaikkia laatikoita, laiska kun olen. Nyt kuvittelisin että tämä muutto menee niin sanotusti vasurilla.

Jos mietin, miten syvissä vesissä vuosi sitten sukeltelin niin nyt tuntuu, että magneetin napa on vaihtunut ja loputtomien vastoinkäymisten jälkeen (ei niitä nyt niin paljon ollut, mutta muistanette että olen perusluonteeltani lievään dramaattisuuteen taipuvainen, sori siitä) olen jossain kivojen asioiden kierteessä. Tietenkin tällaisen ääneen sanominen on varma tapa jinxata homma ja luultavasti aamulla herään niin että meille on tullut vesivahinko, kaikki velat erääntyneet maksettavaksi ja varmaan yksi lapsistakin on karannut ikkunasta yön aikana. Ehkä sitä vähän uskaltaa iloita. Kohottaa maljan sille, että joskus elämä tarjoaa iloisia yllätyksiä ja jos sähköpostiviestittely vuokranantajan kanssa pitää niin myös joustoa ja apua. Ja kuinka yksi itselleni monen vuoden ajan netin kautta tuttu tyyppi, jota en kuitenkaan ole koskaan livenä tavannut, tarjoutui auttamaan taloudellisesti jos tulisi tiukka paikka – kiitollisuushörhö sisälläni herää ja haluaa laittaa kaiken alle #kiitollinensiunattuonnellinen hahstagin, mutta ehkä nyt vaan vaikenen onnestani, koska suomalaisten sananlaskujen mukaan tämä postaus on varma tapa pilata kaikki.

7 kommenttia artikkeliin ”VANNOMATTA PARAS

 1. Vilja

  Hei ou jee! Onpa hieno juttu. Terkuin #kiitollinensiunattuonnellinen, joka lisää silti disclaimerin, että huomenna varmaan kaikki menee taas päin mäntyä. 🙂

  Tykkää

 2. Kirjoitat aina hauskasti ja sulla on upeita huomioita ripoteltuna teksteihisi 😉

  Siis mulla on ihan sama aina: ei uskalla sanoa ääneen mitään tai uskalla iloita, kun kuitenkin sit jotain tapahtuu (tai ainakin näin meille suomalaisille on hyvin uskoteltu 😅). Mutta toisaalta, kun Espanjassa ollaan, täällä tosiaan tuntuu, että aina voi vielä tapahtua vaikka mitä, aina voi tulla joku niin yllättävä käänne 😂

  Mut onnea uudesta ja ihan varmasti teidän muutto menee hyvin 👏🏼😊

  Tykkää

  1. Kiitos ihanasta kommentista ❤

   Kyllä, Espanjassa piti kyllä olla arjessa paljon enemmän seikkailumieltä – ja siellä kyllä nautin siitä! Ja uskomatonta kyllä, useamman Espanjan vuoden aikana ei muutettu kertaakaan 😀 Mistähän se kertoo…

   Tykkää

 3. Päivitysilmoitus: EI SITTENKÄÄN ALOILLAAN – Periaatteen Nainen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s