TAMMIKUUSSA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tammikuussa olen…

…kuvannut vähemmän kuin vuosiin. Ei johdu kylläkään siitä, etteikö talvinen Suomi olisi kaunis ja kuvauksellinen. Ensin hajosi muistikortti, joka olikin jo jatkoajalla, ja sitten ulkona on ollut yksinkertaisesti niin kylmä että sormet ovat jäätyneet ennen kuin kuin olen saanut edes kameran päälle. Kerran myös kamera jäätyi.

….syönyt lukemattomia runebergintorttuja mutta en yhtään laskiaispullaa. Olen myös ottanut koko Espanjassa vietetyn ajan edestä takaisin irtokarkit, sipsit ja uutuussuklaat (käsi ylös, tykkääkö joku oikeasti Geisha-Kismetistä?). Hampaisiin sattuu, eikä se että lopetin colajuomien juomisen tyystin kolme kuukautta sitten taida kompensoida tätä sokerimäärää.

….ilmoittanut keskimmäisen lapsen kouluun. Tähän sopivat kaikki kliseet kuinka hän vasta syntyi ja miten aika rientää ja kuinka ylipäänsä itsehän en vanhene ollenkaan, vaikka ensi vuonna esikoislapseni täyttää jo kaksinumeroisia lukuja! Joku tässä ei nyt täsmää…

…päässyt lukupiiriin, jossa pääsin suosittelemaan Kerrostalosutta. Paikalla oli vahva edustus kirjastoalan ammattilaisia, jotka säästivät multa kolme euroa (olen nimittäin unohtanut kirjastokorttini jonnekin Espanjaan…) ja kertoivat Tasku-sovelluksesta, jonka ansiosta olen nyt maanisesti varaillut kirjoja ja huomenna pääsen hakemaan ensimmäisen satsin. Sen sijaan luovuin taas äänikirjojen kuuntelusta, koska ei siihen vieläkään löydy aikaa.

…kävin Redissä ja sanoisin, että se on mainettaan parempi! Lähtökohtaisesti en tietenkään ole iloinen yhdestäkään kuluttamiselle omistetusta neliöstä, mutta tämä oli kiva, rauhallinen vaihtoehto meidän entiselle lähi-ostarille Itikselle.

…opetellut hanskaamaan kaiken yksin, ja ollut samalla yleensä aika tyytyväinen toteutukseen ja ennätysväsynyt.

… vienyt lapset katsomaan (melkoisella vaivalla, lahjonnalla ja kiukuttelulla) sitä vitun valoshow’ta, ja kysynyt lopuksi mitkä olivat poikien lempivalot ja saanut vastaukseksi ”liikennevalot”.

…ollut valittamatta säästä, paitsi ehkä pari kertaa on tainnut lipsahtaa että vähän lämpimämpi voisi olla. Tänään kuitenkin tammikuu päättyi sellaiseen pehmeään talviseen auringonpaisteeseen että halleluja! Kevättä kohti!

3 kommenttia artikkeliin ”TAMMIKUUSSA

  1. Päivitysilmoitus: EI ENÄÄ KOSKAAN. TÄNÄ VUONNA AINAKAAN. – Periaatteen Nainen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s