KUUKAUSIKATSAUS

P6273693.jpg

Hola vaan kaikille!

Tässä nyt tällainen laiskan bloggaajan päivitys kuluneesta kuukaudesta, eloa Espanjassa on nyt alla kuukausi ja kaksi päivää ja tietenkin sanottavaa olisi joka asiaan, mutta jos nyt oleelliset ensin:

Näin tänään heinäsirkan, joka oli varpusen kokoinen. Näin sen ensin lentävän ja luulin sitä kolibriksi, kunnes se laskeutui puuhun. Luulin, että maailmanloppu tulee.

Luin suomalaisten nettikeskusteluja kaikenlaisista somekohuista, tämä #aunegate nyt viimeisenä. Olen aika varma, että maailmanloppu tulee.

Olen nauttinut espanjalaisten suvaitsevaisuudesta, rennosta elämänasenteesta ja tinto de veranosta. Jälkimmäistä meni kannullinen kun alkuviikosta löydettiin Suomen tuliaisina jokaisen perheenjäsenen päästä iloinen täiyhdyskunta ja siitä on seurannut pyykkileiri, rahan- ja ajanhukkaa ja vainoharhoja.

Olen elänyt lähinnä juustolla. Cheddarleivillä, vuohenjuustosalaatilla sekä provoleta-juustolla. Ensi vuonna painan varmaan 300 kiloa.

Olen ikävöinyt Suomesta oikeastaan vain ystäviäni, marjoja (täältä ei saa edes kunnon mansikoita!) ja, vähän noloa kyllä, kasvis-McFeastia. Ja myös lasten ystäviä, koska niillä on aika tylsää.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olen myös käyttänyt vähän liikaa energiaa siihen, että tappelen entisen suomalaisen vuokranantajamme kanssa muiden tekemistä virheistä, joita meiltä nyt yritetään laskuttaa. Helpommalla varmaan pääsisi maksamalla, mutta onhan se bloginkin nimi jo PERIAATTEEN NAINEN.

Päivisin lämpötila on noin 36 astetta. En kehtaa valittaa Suomen kesäsäät tietäen. Olemme kuitenkin pääasiassa aina sisällä kello 11-15 välisen ajan ja muulloin yritämme olla rannalla.

Kaikki käytännön asiat ovat ihan levällään, täällä asettuu huomaamattaan mañana moodiin itsekin.

En kehdannut osallistua Viherjuuria-Heidin haasteeseen työpisteistä, kun teen töitä ja bloggaan sängyllä sikiöasennossa. Ei kovin ergonomista.

Olen jo aivan loppu pentuelämään, mutta siitä sitten seuraavassa postauksessa.

Hirveän mukavaa täällä on. Ehtii sitä varmaan myöhemmin katuakin, mutta kyllä tämä kuuma, koiranpissanhajuinen ja jäätelönmakuinen arki on ihan mahtavaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

8 kommenttia artikkeliin ”KUUKAUSIKATSAUS

  1. Voitit täit! Hyvä sinä! Mä haluaisin kaurasatasta ja mustikoita. Kilo maksaa täällä melkein 20dollaria, mikä tuntuu jotenkin aika paljolta. On jääneet pussukat kauppaan vielä. Mietin, että miten kauan voi syödä vehnäpaahtista ennen kuin se alkaa näkyä varressa. Lapset toki tykkää ja hilloa päälle, oikein sellainen terveellinen setti se.

    Tykkää

    1. Joo, vehnäpullamössö on kyllä tullut tutuksi 😀 Meillä ei vielä mennä hilloilla tai maapähkinävoilla, mutta kun koulu alkaa niin lienee turha enää yrittää suojella lapsia moiselta hapatukselta.
      Täitaistelu näyttää toistaiseksi voitetulta. Huraa!

      Tykkää

Jätä kommentti