KIKATTAVA KAKKIAINEN JA LASTEN DISKO

kikattavakakkiainendisco.jpg

mccitykani.jpg

Käytiin eilen kreisibailaamassa. Meidän 2-vuotias on ihastunut Kikattavaan Kakkiaiseen, jonka levyä ja etenkin sen nimibiisiä on kuunneltu Spotifystä kohtuullisen paljon. Olen Kikattavalle Kakkiaiselle muutaman hammaspesun ja sormikkaiden pukemisen verran velkaa, koska se on osoittautunut hyväksi tavaksi harhauttaa uhmaikäistä taaperoa. Heti kun Kikattava Kakkiainen alkaa soida, lapsi alkaa heilutella kahta sormea (lapsen vakioliike, en tiedä haluaako näyttää rauhanmerkkiä vai ikäänsä, mutta söpö se on!) ja rytmikkäästi astua jalkaa toiseen eteen. Ei sellaista voi vastustaa.

Niinpä päädyin eilen viemään 5- ja 2-vuotiaat Savoy-teatteriin Kikattavan Kakkiaisen lasten discoon, vaikka hinta vähän hirvitti. Neljän hengen perhelippu olisi maksanut 56 euroa mutta meillä esikoinen valitsi mieluummin kotiin jäämisen (ja suurin osa yleisöstä olikin alle eskari-ikäistä) ja me saimme lopulta muutaman lipun hieman halvemmalla, sillä kuten usein lastentapahtumissa, myös eilen Facebook-sivulla kaupattiin lippuja sairastapauksen takia. Täytyy silti sanoa, että niin paljon kuin haluankin lastenkulttuuria tukea, niin 15,50 euroa on vähän suolainen hinta 45 minuutin joraamisesta.

Pojilla oli kuitenkin kovin hauskaa. Vaikkei Savoy-teatteria ole suunniteltu juuri lasten esityksiä varten, se oli oikein toimiva. Fiilis oli rento ja iloinen, pitkälti myös hyväntuulisen yleisön ansiosta. Istumapaikoista huolimatta monet lapset, mukaanlukien omani, karkasivat heti alussa lavan eteen jytäämään ja me vanhemmat sitten vain tsemppasimme reunoilla. Ainoa hetki, kun vapaasti hytkyvät lapset aiheuttivat huolta oli kun Kikattava Kakkiainen laskeutui innokkaan fanijoukkonsa keskelle ja muksut ryntäsivät kaikki yhtä aikaa häntä halaamaan. Tästäkin selvittiin onneksi ilman huutoa ja itkua.

En huomannut, että vastaavia discoja olisi nyt keväällä enempää luvassa mutta joku keikka on ainakin Itiksessä ensi kuussa. Menemme varmasti sinne, mun mielestäni MC Citykani oli hauska ja reipashenkinen hahmo ja Kikattava Kakkiainen… no, 5-vuotiaan Periaatteen Naisen suurin idoli oli Kikka, että ehkä olen vain iloinen että kotimaisen lastenkulttuurin uusin vientituote uppoaa meillä näin hyvin. Siihen asti sitten kuunnellaan repeatilla näitä biisejä Spotifysta.

2 kommenttia artikkeliin ”KIKATTAVA KAKKIAINEN JA LASTEN DISKO

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s