MISSÄ KULJIN VIIME VIIKOLLA

 • Kuten ne valveutuneet lukijat, jotka Facebookissa Periaatteen Naista seuraavat, ovat ehkä huomanneet niin olen ollut aikalailla nesteessä koulutöiden kanssa. Kun deadlinet lähestyvät, Facebookissa jaettujen söpöjen eläinvideoiden määrä lisääntyy. Nyt on kuitenkin taas yksi kurssi taputeltu ja vieläkin suurempi ilonaihe oli viesti ruotsinopettajalta, että läpi meni se virkamiesruotsi, jota oltiin seitsemän vuotta vältelty. Halleluja.
 • Olen käynyt viikon sisällä kolmesti uimahallissa. Kerran lasten kanssa (vaikka Märsky aukeaa huomenna niin suosittelen silti Vuosaarta, jonka hurjaan ”aikuisten” vesiliukumäkeen pääsee koko porukka), kerran ystävän kanssa vesijuoksemassa ja kerran itse vetäisemässä 1,5 kilometriä – meni siis noin 15 vuotta että pääsin yli lapsuuden kilpauinti- ja vesipallotreenien traumoista ja palasin vapaaehtoisesti altaaseen. Seuraavaksi hankintalistalla onkin uimalasit. Uimahallissa ihanaa on se ihmisten monimuotoisuus, että näkee vähän laajemman skaalan vartaloita kuin Instagramissa. Ja erityisesti Hesarin uimahallissa tatuoidut mummot! Kun kaikki aina varoittelee, että kelaa miten tyhmältä näytät kun olet tatuoitu JA vanha ja ryppyinen niin ne coolit eläkeläisrouvat tatskoissaan ovat kaikkea muuta kuin tyhmän näköisiä. Kuten ystäväni Kiira sanoi, on uimahalleissa upeaa kun kaikki yhteiskuntaluokat uivat samassa vedessä ja niinhän se on.
 • Kävin NOSH-kutsuilla. Tykkään NOSHin materiaaleista ja olen vähän tällainen kotikutsuilla hypomaniaan sortuva tyyppi muutenkin, ja kun tilaamani tuotteet tulivat alle kahdessa postipäivässä, olin pettynyt kun se L-koko oli liian iso ja M-koko liian pieni. Pitäisi varmaan siis lihoa ja laihduttaa, mutta oikeastihan pitäisi vain lopettaa shoppailu.
 • Kävin elokuvissa ystävän kanssa katsomassa Nainen junassa. Parasta oli popcornähkyt ja ällöt irtokarkit, koska elokuva oli ennalta-arvattava ja Emily Blunt (josta yleensä pidän kauheasti, vaikka se menikin naimisiin John Krasinskin kanssa, hitto vie) oli humalassa lähinnä huolestuneen näköinen. Harmi.
 • Kävin vihdoin lääkärillä gekkonaamani kanssa. Tuloksena on pienen apteekin verran erilaisia mömmöjä, tabletteja ja tippoja ja hieman säälivä päänpudistus kun kysyin, voinko kokea ihmeparantumisen ja tämä kamala iho-ongelma kadota yhtä salaperäisesti kuin se ilmestyikin.
 • Olemme käyneet myös Linnanmäen Valokarnevaaleilla. Suhtautuminen Lintsiin on yhä ristiriitainen: Ilmainen sisäänpääsy ja ilmaiset laitteet lapsille ovat upea juttu, mutta laiteliput ja rannekkeet ovat hirveää riistoa ja onneksi oli sentään niin kylmä, että lapset eivät kauheasti kitisseet kun hepparadat ja Vekkulat piti jättää väliin. Kaipaan kyllä vieläkin sitä 18 euron Minihupia, joka toimi hyvin alle 120-senttisen kanssa. No, anyways, Lintsi oli kyllä upean kaunis siinä auringonlaskussa ja nauroin vatsalihakseni kipeäksi kun 4-vuotias P pääsi ekaa kertaa ajamaan yksin sähköautoilla. Voin vain toivoa, että kun ajokortti tulee tyypille ajankohtaiseksi ollaan jo robottiautojen kyydissä, koska… Äh, tätä on vaikea selittää. Oli se vaan hassu kun se siellä ei seurannut liikennettä ja viattomasti hymyillen törmäili muihin.

img_9233img_9181img_9143img_9260img_9301img_9296img_9197img_9302-1

5 kommenttia artikkeliin ”MISSÄ KULJIN VIIME VIIKOLLA

 1. Johanna

  Näppylät (varsinkin leuassa) voi olla perioraalidermatiitti tjsp, ja minulla kananmunan pois jättäminen auttoi. Välillä tekee mieli aamupalaksi kananmunaa, sitten taas näkyy naamassa seuraukset…

  Tykkää

  1. Hmm… siis pohdiskeleva hmm, sillä niitä näppyjä ei ole näkynyt hetkeen enkä vielä osaa sanoa johtuuko kuun kierrosta vai siitä, etten ole tosiaan syönyt kananmunaa moneen viikkoon (”raakana”, eli siis pelkkänä kananmunana). Kiitos informaatiosta!

   Tykkää

 2. Päivitysilmoitus: PARASTA LAPSILLE – Periaatteen Nainen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s