PALUU RIKOSPAIKALLE

Vielä ei tullut lähtöä Saksaan, Ruotsiin tai sinne maapallon toiselle puolelle, vaan tänään ostettiin taas lentoliput Espanjaan. Juuri ennen joulua minä, pojat ja mummi lähdemme viideksi viikoksi taas etelään ja tästä päätöksestä sai paitsi taas lisää luottokorttivelkaa niin rutkasti energiaa tulevaan kolmeen kuukauteen, jonka aikana on paahdettava läpi tosi monta kurssia, kirjoitettava kandidaatin tutkielma, läpäistävä viimeiset pakolliset kurssit ja oltava tietenkin erossa eräästä perheenjäsenestä koko pimeä syksy. Mikään ikuinen lupaus Espanjalle tämä ei ole, mutta miten ihanaa on taas nähdä se vuori, ne apinat, ne koirat, syödä churroja, tapaksia ja tonnikalapihviä, ja miettiä taas mihin seuraavaksi suunnataan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

4 kommenttia artikkeliin ”PALUU RIKOSPAIKALLE

 1. murphy

  öö siis mikä tapaus toi teidän mummi oikein on, onks sillä ollenkaan omaa elämää? siis mahtavaa jos isovanhempi on mukana lapsenlapsien elämässä, mut jotenki erikoista et se on aina teidän völjyssä. siis himassa ja matkoilla. onks sun mies ihan et jeejee, että anoppi seuraa aina vaimon mukana?

  Tykkää

   1. No saahan sitä ihmetellä, vaikka ehkä noilla sanavalinnoilla disclaimer oli tarpeen :D.
    Ei se sen ihmeellisempi tapaus ole eikä tää meille kauheen erikoista ole: Näillä spekseillä tää on paras (ja väliaikainen) järjestely. Tietenkään en voi vastata miehen puolesta (että onko aina jeejee) tai mummin (että onko sillä omaa elämää).

    Tykkää

 2. Päivitysilmoitus: RITARIA ODOTELLESSA – Periaatteen Nainen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s