SEIKKAILUPUISTO KORKEE

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Meidän ensikäynti Seikkailupuisto Korkeessa oli kaksi vuotta sitten, kun kiipeilyradat oli juuri saatu viritettyä Mustikkamaalle, ihan Korkeasaaren kupeeseen. Silloin 4- ja 2-vuotiaat kiipeilijät olivat tosi tohkeissaan kolmesta 90-140 senttisille seikkailijoille tarkoitetuista kantoradasta, joilla testata omaa tasapainoaistia. Itse en ole vieläkään päässyt kokeilemaan, kuinka korkeanpaikankammoinen pärjää aikuisille tarkoitetuilla latvaradoilla, mutta toivottavasti ehdin senkin selvittää lokakuun loppuun mennessä. Sen jälkeen Korkee menee kiinni talvikaudeksi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Perjantaina käytiin viettämässä 4,5-vuotiaan Pampulan kanssa vähän laatuaikaa kaksin. Vaikka neljävuotias menee kaksi rataa varsin sujuvasti läpi ilman aikuisen apua, kannattaa vanhemman olla vieressä kannustamassa, valokuvaamassa ja välillä auttamassa turvavaijerin lukituksen kanssa. Kolmas ja vaikein rata oli hetkittäin tosi haastava P:lle – kiipeilyseinä varsinkin vaati jo vähän kieli poskella-keskittymistä – mutta kun se oli suoritetty, oli hymy sitäkin leveämpi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lasten radoille hinta on 14 euroa ja siihen sisältyvät luonnollisesti kypärä ja turvavaljaat. Korkee on auki elokuun puolivälistä syksyn loppuun keskiviikosta sunnuntaihin, me ehdittiin vielä paikalle perjantaiaamuna, jolloin saatiin vallata radat yksin. Yksi asia, joka jo kaksi vuotta sitten teki vaikutuksen meihin, oli henkilökunta. Tälläkin kertaa palvelu oli alusta loppuun asti todella ystävällistä ja avuliasta. Olosuhteiden pakosta perjantaina ehdittiin käydä kantoradat läpi vain kerran ja siitä seurasi 4-vuotiaan pettynyt itku – työntekijät pelastivat tilanteen täydellisesti tarjoamalla lahjakortin uusintakäynnille ja tekivät pikkukiipeilijän lohduttamisesta huomattavasti helpompaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tarkoitus on siis mennä vielä isompien veljien kanssa kerran kiipeilemään tämän sesongin aikana. Näitä seikkailuratoja löytyy nykyään muualtakin kuin vain Mustikkamaalta, ja tykkään tästä konseptista tosi paljon. On ihana katsoa lapsen riemua kun vaikea tehtävä on ohitettu ja vaijeriliuku liidetty läpi. En keksi paljon parempaa tapaa koko perheelle viettää pari tuntia yhdessä kuin Korkee ja muut vastaavat raittiissa ilmassa sijaitsevat seikkailuradat.

6 kommenttia artikkeliin ”SEIKKAILUPUISTO KORKEE

  1. Päivitysilmoitus: SEITSEMÄN PÄIVÄÄ – Periaatteen Nainen

  2. Päivitysilmoitus: PARASTA LAPSILLE – Periaatteen Nainen

  3. Päivitysilmoitus: EI MUISTELLA PAHALLA – Periaatteen Nainen

  4. Päivitysilmoitus: PANIIKKINAPPULA – Periaatteen Nainen

  5. Päivitysilmoitus: KUHERRUSKUUKAUSI KAUPUNGISSA – Periaatteen Nainen

  6. Päivitysilmoitus: SYYSLOMA STADISSA – Periaatteen Nainen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s