ENSIMMÄINEN JA EHKÄ VIIMEINEN MEIKKIPOSTAUS IKINÄ

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tätä ei kovin usein tapahdu. Ja kun nyt katson näitä kuvia isolla näytöllä niin täytyy sanoa, että ei tapahdu uudestaan ainakaan ennen kuin opin vähän retusoimaan noita silmäpusseja Photoshopilla. Mutta asiaan: Meikkipostaus! Ihan vain siksi, että tarvitsen apua – mun meikkaustaidot on noin 6-vuotiaan lapsen tasolla, ja vaikka luen naistenlehtiä ja blogeja niin olen silti ihan uusavuton mitä tulee itsensä ehostamiseen. Mitään meikkitutoriaaleja ei ole luvassa jatkossakaan.

Jos Suomessa meikkaan (nimenomaan jos, ei kun) niin se tarkoittaa ripsiväriä, poskipunaa ja peitepuikkoa – ei tietenkään tässä järjestyksessä  mutta yhtään enemmän tuotteita niin alan muistuttaa drag queenia. Olen kuitenkin aina salaa haaveillut silmänrajauksista. Suomessa olen ostanut nestemäisen linerin, rajauskynän ja jonkun tussinkin ja lopputulos on aina sama: Näytän epileptiseltä gootilta kun rajaukset muistuttavat sydänkäyrää. Luultavasti Loch Nessin hirviö on nähty useammin kuin mulla silmänrajaukset. Ihan syystäkin.

Täällä sitten löysin paikallisen S-Marketin eli Mercadonan meikkihyllystä tuon kajalkynän. Koska hintaa oli huimat neljä euroa niin uskalsin sen ostaa, vaikka arvelin sen päätyvän samalle epäonnistuneiden rajaustuotteiden hautausmaalle noiden aiemmin mainittujen tuotteiden kanssa. Mutta! Sain tällä aikaiseksi jotain silmänrajauksen tapaista. Lopputulos nyt ei ollut ihan ässä, koska niiden sisäilmaongelmien takia mulla on päällä joku krooninen allergiareaktio ja silmänympärykset on niin turvonneita, että muistutan vähän Vesa-Matti Loiria, mutta viiva oli aika suora, se osui siihen mihin pitikin eikä lähemmäksi kulmakarvoja kuin ripsiä ja olo oli hetken aika foxy. Tosta silmienympäriltä ainakin.

Nyt sitten kysynkin neuvoa: Onko Suomessa olemassa vastaavaa tuotetta? Tollainen hiilimäinen kynä? Varmasti on, mutta you know, neuvokaa mua niin kun neuvoisitte isosiskomaisesti 11-vuotiasta pikkusiskoanne, jonka käsitys meikkaamisesta on ruskea huultenrajaus ja valkoista puuteria päälle. Mä nimittäin olen yhä vähän siellä 90-luvulla meikkitrendien tuntemisen osalta, ja kaipaisin kyllä ihan kädestä pitäen opetusta näissä jutuissa. Aion hamstrata Mercadonasta kaikki kajalit kotiin ja mun meikkaustahdilla neljällä kynällä pärjätään eläkeikään, mutta jos vaikka alan juosta blogigaaloissa ja sellaisissa on hyvä varautua vähän paremmalla arsenaalilla. Saa siis vinkata.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

9 kommenttia artikkeliin ”ENSIMMÄINEN JA EHKÄ VIIMEINEN MEIKKIPOSTAUS IKINÄ

 1. En ole ehkä paras neuvoja, mutta mun mielestä Suomesta löytyy kyllä vastaavankaltaisia.. Mun suosikki on Lumenen muistaakseni Sensitiivisyys ja ohut vartinen, kynän jälki on kuitenkin just vahamainen.
  Mut tuollaisen paksumpi ”kynäisen” olen kyllä nähnyt.. Oiskohan ollut Maybelline?
  Ennen (iät 16-28v..) mustat rajaukset kuului joka aamuun, sit enää juhliin ja nykyisin yhä harvemmin mihinkään.
  Syy ainoastaan silmäluomen ja silmäpussien yhtälössä..
  Suosin nykyisin ensin koko luomelle kulmakarvaan saakka haaleaa beigeä, ihoa vaalempaa (ei kimalla) luomiväriä, sitten vaaleanruskeaa luomiväriä luomen keskiosasta luomen ulkonurkkaan ja sit ripsaria. Tummanruskea luomiväriä käytän juhliin ym ja teen sillä sit kevyesti rajausta yläluomeen ja alas ripsientyveen.

  Poskipuna on mun mielestä melkeinpä MUST tuote 30+v.. Oikeaan kohtaan laitettuna (eli hymyilet hullun leveästi, sit poskipuna posken korkeimmasta kohdasta kohti korvan yläosaa? ) se kyllä freelancer ilmettä! Mun väri on poskipuna ssa aina ehdottomasti ”vanha roosa” tmv sävy.

  Mut itse en ole mikään ”ammattimrikkaaja” vaan paremmin aloitteleva samaan tyyliin juttuja joten hei , kokeile jos uskallat, omalla vastuulla 😀

  Tykkää

   1. Kiitos ihanan pitkästä kommentista!
    Niitä tavan kyniä mulla on ollut miljoona, mutta joo, ei ole tullut samanlaista jälkeä tästä jotenkin väri irtoaa tosi mukavasti. Voisikin ihan maanantain kunniaksi taas rajata silmät!
    Poskipuna on kyllä ihan ehdoton, pitäisi syksyllä taas täydentää kaappia (tällä kertaa ehkä mineraalipunalla) kun mun luotto-H&M puna koki karun kohtalon espanjalaisella kivilattialla.
    Mä tulisin sulle kyllä meikkioppiin anytime!

    Tykkää

 2. Päivitysilmoitus: EPÄVARMUUKSIA – Periaatteen Nainen

 3. Päivitysilmoitus: ESPANJAN TULIAISET – Periaatteen Nainen

 4. Päivitysilmoitus: MERCADONA – Periaatteen Nainen

 5. Päivitysilmoitus: PENA SUOSITTELEE – Periaatteen Nainen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s