PELKKÄÄ POSITIIVISTA

Voi apua. Tämän tekstin raakile on ollut työpöydällä odottamassa työstämistä jo hetken, ja sitten edelliseen postaukseen tuli kommentti koskien tyytymättömyyttäni – kääk, mikä ajoitus, mutta vannon että tämä ei ole mikään epätoivoinen yritys peitellä käsiin hajoavaa psyykettä. Tarkoitus oli kyllä myöntää, että mikään varsinainen hyvänmielenblogihan tämä ei ole, vaikka olisi ihana vain kuvata kauniita asioita ja kertoa kivoja juttuja. Joskus analyyttinen tyyli vain lipsahtaa kriittisyyden (tai jopa kitinän) puolelle, mutta nyt tässä on yhden postauksen verran pelkkiä iloisia asioita tältä viikolta!

CHURROT

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tai oikeastaan papitas, eli nämä pienet renkaat. Paras mahdollinen aamupala, vaikka en ihan joka aamu kehtaa jonottaa poikien kanssa paikallisen churrokahvilan luukulla – eurolla pussillinen näitä ja koko perhe nuolee sormiaan.

JUOKSU

Noron ja nuhan jälkeen olen päässyt taas lenkille, ja jalka on noussut normaalia nopeampaan tahtiin. Tasaiset lenkkimaastot, myrskyt merellä ja omat ennätykset, niillä sain taas pitkästä aikaa tuntea sen runner’s high’n.

KIVAT KOMMENTIT

Bikinikuntopostaus sai tosi ilahduttavia kommentteja sekä muutaman yhteydenoton muita reittejä. Ja mikään ei tietysti imartele bloggaajaa niin paljon kuin fiksujen lukijoiden kannustava palaute. Kiitos!

LAATUAIKA RANNALLA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Yritän aina kun mahdollista viettää vähän aikaa kaksin jokaisen pojan kanssa. Kuopuksen kohdalla se vain usein tarkoittaa kauppareissua tai esimerkiksi postissa jonottamista eikä mitään erityisen hauskaa, mutta eilen kukaan muu ei suostunut mun seuraksi rannalle kuin Nipander. Ja se olikin aivan luksusta, oli ihana keskittyä kohta kaksivuotiaan kanssa touhuamiseen, kastua ilta-aalloissa ja kävellä kotiin leipomon kautta – poikien ruokavalio on täällä aika leipäpainotteinen, ja kahden patongin satsi joudutaan hakemaan joskus kahdesti päivässä…

VIILEYS

P6270279.jpg

Alkuviikosta oli muutama harmaa päivä, jolloin lämpötila putosi alle kolmenkymmenen asteen, vähän satoi ja jopa ukkosti. Oli hauskaa vaihtelua kaivaa matkalaukusta vähän peittävämpää päälle, ja myrskyn jälkeen on ollut taas raikkaampi ilma.

VESIVÄRIT

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Meidän pojat rakastaa askartelua ja mä tuota noin en. Mutta sadepäivän kunniaksi kaivettiin tiistaina vesivärit kaapista ja taiteiltiin koko aamupäivä. Ja se olikin niin kivaa, että mä olin viimeinen joka malttoi lopettaa luovat työt! Mukavan meditatiivista, vaikka välillä tietty taaperon kanssa piti vähän neuvotella siitä, miten välineitä käsitellään ja saako esimerkiksi äidin paitaan maalata, mutta tämä otetaan tavaksi.

YLLÄTYSVIERAS

Vähän niin kuin joulunakin, tilattiin taas mummi tänne. Ja sunnuntaina hän saapuu!

PUHETERAPIAJUTUT

Eilen oli viimeinen Skype-puheterapia ja alkoi meidän kuukauden mittainen kesäloma harjoituksista. Pampulan huima kehitys nostaa yhä onnenkyyneleet silmiin joka päivä, mutta myös tauko treenistä on tervetullut. Sen lisäksi saatiin tänään kuulla, että kuntoutus jatkuu taas vuoden verran entiseen tapaan, että kiitos Kela ja muut tahot, mikä helpotus!

VIIKONLOPPU

What’s not to like?

 

 

7 kommenttia artikkeliin ”PELKKÄÄ POSITIIVISTA

 1. Monta hurjan kivaa juttua ja mukava postaus 🙂 Vaikka ei mua häiritse sekään, jos joskus vähän kriittisemminkin suhtautuu tai jopa narisee (mitä sä et mielestäni tee – minä kylläkin ja paljon 😀 ). Kaiken ei aina tarvitse olla niin naminamia ja mun mielestä niistä negatiivisistakin asioista saa ja voi kirjoittaa, eikä se nyt silti tarkoita, että olisi suurinpiirtein mt-ongelmien ytimessä…

  Piti myös siihen bikinipostaukseen kommentoida,mutta laiskana en sitten jaksanutkaan. Mutta se OLI huippu ja tärkeä postaus ❤ Keep going!

  Tykkää

  1. No kiitos, tämä oli kaikin puolin lämmittävä kommentti :). Eikä mua häiritse rakentava palaute tai edes keittiöpsykologia pahemmin, mutta noh…Saa kuitenkin kritisoida, itsehän olen lajin intohimoinen harrastaja ja keksin jotain parantamista yksisarvisista ja sateenkaarestakin!
   Mutta pieneen natinaan on helppo samaistua, sellaistahan arki yleensä on, tavallaan tosi ihanaa mutta sit aina kuitenkin joku lapsista on astunut koirankakkaan tai itsellä on joku PMS.

   Tykkää

 2. Piia

  Tosi kivoja juttuja 🙂 ja edellistä kompaten ei muakaan häiritse jos joskus kirjottaa niistä negatiivisistakin asioista. Mun mielestä saa myös valittaa kun siihen on aihetta ja kun muistaa välillä myös keskittyä niihin hyviin asioihin just niinku sää teet 🙂 ei elämä voi kenelläkään olla pelkkää ruusulla tanssimista ja ainaki ite kahden pienen lapsen äitinä haen myös paljon vertaistukea blogeista! On tietyllä tavalla helpottavaa lukea ja kuulla, että myös muilla on joskus rankkaa 😀 se auttaa jaksamaan kun muistaa etten oo tässä elämäntilanteessa yksin 🙂 ei muuta kun jatka vaan samaan malliin! Kivoja aikoja sinne 🙂

  Tykkää

  1. Hah, joo, siis vertaistukea rankkuuteen voin tarjota vaikka muutaman romaanin verran, mutta yritän täällä muistaa välillä ne hyvätkin jutut. Täähän on välillä i h a n kamalaa (ja välillä tosi ihanaa ja usein molempia yhtä aikaa tai viiden minuutin välein vaihdellen).
   Kiitos kommentista kokonaisuudessaan, tällainen palaute saa aina kehräämään!

   Tykkää

 3. Päivitysilmoitus: FIN DE SEMANA – Periaatteen Nainen

 4. Päivitysilmoitus: RITMO DE LA VIDA – Periaatteen Nainen

 5. Päivitysilmoitus: KUINKA TEHDÄÄN ESPANJALAISIA LAPSIA? – Periaatteen Nainen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s