KUN TÄNÄÄN LÄHDEN…

…Otan mukaan mitä tarvitsen.

Eli lapsiperheessä se tarkoittaa koko kokoelmaa McDonald’sin Happy Mealin mukana tulleita muovisia Angry Birds-leluja. Ja puoliksi täytettyjä vihkoja, johon lapsi on piirtänyt itselleen labyrinttejä ja muita tehtäviä, joita ratkoa sitten lennolla. Ja kolmea uutta Star Wars-hammasharjaa, jotka vilkkuvat ja pitävät kuumottavaa Darth Vader-murinaa. Ja pussillista ykkösrinkeleitä, joiden murusia saavat siivoajat kaivaa lentokoneen istuinten välistä vielä joulunakin. Ja lentolippuja, joissa ensin lapset oli hajasijoitettu istumaan ympäri konetta koska kone oli luullut, että nämä misterit ovat vähän isompia herroja. Ja tutteja, paljon tutteja, sillä herra diktaattorille kelpaa vain yhdenlaiset tutit ja talvella opimme, että niitä tutteja ei saa meiltä päin Espanjassa.

Kivet, kepit ja muutamat muut aarteet sain sentään tyhjättyä repuista pois yön pimeinä tunteina.

Seuraava päivitys sitten Espanjasta, aurinkoisia kesäpäiviä kotimaahan!

2 kommenttia artikkeliin ”KUN TÄNÄÄN LÄHDEN…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s