KESÄN HUUHAAKIINTIÖ

Vaikka vietämme suurimman osan kesästä Espanjassa, olen täyttänyt kalenteria vähän myös suomalaisen suven osalta. Kesäkuussa olisi se puolimaraton, jolle olen treenannut lähinnä ajatuksen tasolla, ja tuplabuukkasinkin sille päivälle grillailua kavereiden pihalla. Elokuussa on yksi viikonloppu varattu Flow-neitsyyden menettämiselle – ottaen huomioon että hipsterien kokoontumisajot ovat vain muutaman kilometrin päässä kodistani, olen tähän asti onnistunut hyvin välttelemään koko tapahtumaa. Haaveilen myös mökkireissuista, kylmästä lonkerosta terassilla, pyöräilystä, puistoruokailuista lasten kanssa ja kaikesta muusta paitsi siitä heti Flow’n jälkeen alkavasta intensiivisestä virkamiesruotsin kurssista, jonka suorittamista olen lykännyt vuodesta 2009 saakka.

Sitten Facebookin uutisvirrassa tuli vastaan Magnesia Festival, joka painaa juuri sopivasti sitä kolmenkympin tienoilla aktivoitunutta hörhöhermoani. Vielä muutama vuosi sitten Kirsi Salon juontama keskustelutilaisuus henkistymisen matkasta, teeseremonia tai monitaiteellinen työpaja olisivat saaneet mun hörhösensorit hälyttämään mutta nyt ääniparannus tai Suomen luonnon voimakasvit-luento kuulostavatkin ihan loogiselta lämmittelyltä syksyn akateemisia haasteita varten. Viikonlopun mittainen maaginen festivaali järjestetään Lonnan saarella ja siellä on tarjolla mm. reggaejoogaa, jota olen aiemmin käynyt kokeilemassa Pihasalilla.

Nyt sitten pohdin, voinko festaroida kaksi viikonloppua putkeen ja onko Magnesia ehkä sittenkin hieman liian vaihtoehtoinen tapahtuma mulle. Lähtisin batiikkivärjätty tunika ja kukkaseppele päällä ja palaisin foliohattu päässä pakurikääpäruokavalioon hurahtaneena? Jatkaisin mystisten symbolien tatuoimista ja tulisin unisieppaaja ja mandala pakaroihin leimattuna? Käskekää nyt joku mua vaan pysymään kotisalilla asanoita treenaamassa, tai lähtekää sitten esiliinaksi mukaan etten henkisty liikaa, hitto vie.

PS. Olin tänään salilla muutaman parikymppisen punttihessun kanssa. Tyypit harmittelivat jo valmiiksi kuinka juhannusfestareiden ja mökkireissujen takia tulisi ihan liikaa lepopäiviä ja pitäisi ehkä sittenkin varata hotelli eikä telttamajoitus, koska sali, ja kuinka rankkaa on kun ei saa viedä rahkaa festarialueelle. Voin sanoa, että vähän on nuorison festarivalmistelut muuttuneet sitten vuoden 2000, jolloin itse olin ekan kerran juhannusfestareilla töissä.

PPS. Käytännön Mies halusi ehdottomasti olla avuksi ja tulla hoitamaan lapsia ja mahdollisesti krapulaista vaimoketta Flow-viikonlopuksi. Kielsin monta kertaa, koska olisi tylsää tuhlata niitä harvoja yhteisiä hetkiä siihen, että minä luuhaan Suvilahdessa marginaalimusiikkia fiilistellen, mutta mies intti ja intti, että aikoo tulla. Lopulta, vaikka kuinka käskin vain pysyä Etelä-Euroopassa, hän osti lentoliput lupia kyselemättä ja kertoi ylpeänä, että on tulossa vastaamaan taloudesta Flow’n ajaksi niin mamma voi riivata rauhassa. Tuleekin juuri sopivasti kolme päivää Flow’n jälkeen, heh heh. Oli sitten katsonut viime vuoden päivämäärät.

 

 

2 kommenttia artikkeliin ”KESÄN HUUHAAKIINTIÖ

  1. 😀 😀 😀 voi apua Käyttis! No mut hei kauheen kaunis ajatus.

    Meet sinne hörhöilemään. Pääseehän sieltä pois jos rupee olee liian diippiä shittiä.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s