FELIZ NAVIDAD

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tässä ovat kolme parasta otosta meidän joulukorttikuvaussessiosta paikallisella rannalla viime viikolla. Tänä vuonna tontut eivät olleet kovin yhteistyökykyisiä tai kuvauksellisia, mutta ajatushan on tärkein!

Toivotan siis täältä etelästä sisältä lämmintä ja ulkoa lumista joulua kaikille lukijoille ja koko maailmalle noin yleensä, vaikkei koko maailma nyt tätä blogia luekaan. Syökää seitankinkkua, halailkaa toisianne ja itkekää mun puolesta kun Lumiukko tulee televisiosta!

8 kommenttia artikkeliin ”FELIZ NAVIDAD

 1. Kiitti korvamadosta. Ja anteeksi, että käytän kommenttiboksissasi yhtä suomenkielen ärsyttävintä sanaa, joka on muuten itsessäänkin korvamato. Korvamato on korvamato.
  Ja siis alkuperäiseen asiaan viitaten niin otsikkosi toivotuksen mukainen joulurenkutus se vasta korvamato onkin. Ja renkutuskin on ärsyttävä sana. Vaikka en tiedä kumpi veisi voiton ärsyttävimmän sanan kilpailussa, renkutus vai korvamato.

  Tykkää

   1. Oot kyllä oikeassa.

    Mulla on yleensä sellanen, etten oikeeasti pysty käyttämään ärsyttäviä sanoja. Jostain syystä poikkean blogiisi kuitenkin aina juuri ennen nukkumaanmenoa. Silmien painuessa kiinni ja unen houkutellessa jo niin kovin, on sanojen suodatus näköjäänsä hiukan löyhempää.

    Tykkää

 2. Lintunen

  Tämä nyt ei liity mitenkään postauksen aihepiiriin, mutta mä en voi uskoa miten iso ihana O jo on! Näissä kuvissa se jotenkin korostuu. Mun esikoinen on saman ikäinen ja iski tajuntaan semmonen, että se menee eskariin ensi vuoden syksyllä, reilu puoli vuotta enää. Mä en ehkä ole vielä valmis.

  Tykkää

  1. No niinpä! Ja hyvä kun muistutit, kusti ei polje aivan tänne asti, eli pitääkin muistaa ilmoittaa Omppu eskariin…
   Ihan kauhean isolta kyllä tuntuu, etenkin kun täällä on vaihdettu verkkarit suoriin housuihin ja muutenkin hän on välillä melkoinen maailmankansalainen viisivuotiaaksi. Huoh!

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s