PÄÄASIAA

Blogit voivat vaihtua, mutta tämä yksi aihepiiri kyllä toistaa itseään. Tässä Milla hei, mulla on ikuinen hiuskriisi ja dominoin epäonnistuneilla kotivärjäyksilläni Instagramin #itevärjäsin-hashtagia. Taas kerran tukka on punkki pinkki, joka kyllä oikeasti muisuttaa enemmän väljähtänyttä vappuvärjäystä kuin mitään My Little Pony-tyylistä pastellia – mikä tietenkin on se, mistä haaveilin.

mosaic846a3ffe6c31bfdfb02c8fb15e7bdbea5ad98716

Tässä kuvakollaasissa on sähläystä kuluneen neljän kuukauden ajalta. On värikypärää, on vaaleanruskeaa josta tulikin goottimusta, on värinpoisto josta tulikin kanariankeltainen. Vähän hävettää toi mun tuskainen poseeraus ja etuheittoletti, mutta näissä hiusasioissa taannun ihan 15-vuotiaaksi pissikseksi. Nytkin päässä on taas tämä epätasainen vaaleanpunainen, kun kolmessa sävyssä harmaata puskenut juurikasvu alkoi ahdistaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jonkinlainen elinikäinen värjäyskielto olisi paikallaan. Kun tässä kolmenkympinkriisissä opettelen hyväksymään omia ominaisuuksiani ilman, että jatkuvasti yrittäisin mahduttaa itseäni johonkin muottiin tai joihinkin housuihin, niin voisin armahtaa tämän kemikaaleilla kuivutetun kuontalonkin. Mun tukka kasvaa hitaasti, se ei muutu millään taikatempulla paksuksi ja värikin on aika ankea. Toisaalta olen itse niin laiska, vaikka tämä long bob onkin kiva malli niin kärsin siitä etten saa tehtyä tuttua turvanutturaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vähän kuitenkin lohduttaa, että ensi kuussa olen melkein minkä värisessä tukassa tahansa aika eksoottinen ilmestys ja jopa se villasukanharmaa erottuu massasta. Ei sen puoleen, että mun hiuksilla olisi joku suuri sanoma, en edes itse ymmärrä miksi käytän todella paljon aikaa ja energiaa sen pohtimiseen, mitä tälle päästä kasvavalle sarveiskuidulle pitäisi tehdä. Olisin varmaan jo valmistunut jos olisin käyttänyt kaiken sen kamaliin kotivärjäyksiin käytetyn ajan opiskeluun, hitto vie.

5 kommenttia artikkeliin ”PÄÄASIAA

 1. Toihan on just hyvä toi väri!

  Mä tein ehkä seitsemän vuotta sitten päätöksen, että oma maantienharmaa tukka on ihan bueno. Kun värjäyskierteestä pääsee ja viimeisetkin värjätyt sortuvat saa napsaistua pois, niin se on aika mukavaa, helppoa ja vapauttavaa. Suosittelen koittamaan. Ja jotkut sitäpaitsi yrittää kampaajallakin päätyä harmaasävyisiin lopputuloksiin. Että.

  Kun jokin aika sitten päätin aloittaa astetta aikuisena elämän ja aloitin kampaajalla käynnin itse hiusten leikkaamiseen ja suttunutturan sijaan..Niin lopputulos on lyhyt bob. No jäihin se ikävä suttunutturaan, joten otin teineistä mallia ja nostan pelkät etuhiukset (tai puoli päätä) ylös nutturalle. Sit välillä kysytään Alkossa henkkarit. Okei, aina. Jee.

  Tykkää

  1. Sä oot niin monessa asiassa mun idoli, ja tää sun päättäväisyys tukan kanssa ei kyllä vähennä yhtään mun ihailua. Saisinko edes ripauksen tuota itsehillintää, kärsivällisyyttä ja järkeä – koska oikeasti nyt istun täällä yliopistolla kulahtaneessa teinitukassa ja vähän itkettää. Tosin siitäkään huolimatta ei kysytty Alkossa henkkareita (johtui tietysti siitä että mulla oli lapsi Manducassa, eikö?).

   Tykkää

   1. Nyt kun aloitat kasvattamaan omaa väriä, niin kohta sulla on myös trendikäs pää. Mieti liukuvärjätyn näköinen haalea vaalenapunainen. Vai olikse liukuvärjäys 2013? No..whatever!

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s