VARUSTELUVIMMA

No niin, ensin ajattelin kirjoittaa siitä, miten epätoivoisesti yritämme tyhjentää kotia kaikesta mahdollisesta maallisesta omaisuudesta. Sitten piti myös kirjoittaa siitä, kuinka tuleva työttömyys edellyttää myös omien kulutustottumusten downshiftaamista, mutta kuinkas sitten kävikään.

Menin verkkokauppoihin, ostin matkarattaat, uuden järjestelmäkameran ja isomman matkalaukun meidän porukalle. Valmistaudun suureen seikkailuun, vaikka vielä ei ole matkalippujakaan hankittu. Oikeastaan emme edes tiedä vielä mikä on seuraava kohde, todennäköisesti paluu Skotlantiin tai aivan uusi aluevaltaus Espanjassa, mutta kuitenkin. Henkisesti ollaan lähtökuopissa.

Koska lähdin soitellen sotaan en tietenkään enää ehdi kysyä kaikkitietävän nettikansan kokemuksia Britaxin B-Agile 3-rattaista, Olympuksen Pen E-PL7-kamerasta tai Eastpakin Byles M-laukusta. Mutta jos nyt jollain sattuu olemaan näihin liittyviä vinkkejä, varoituksia tai muita viisauksia niin luen ne mielelläni.

Nyt sitten pitäisi taas sammuttaa tämä sisäinen shoppailuroihu ja jatkaa pyrkimyksiä kohti askeettisempaa elämäntapaa. Se ei vain ole ihan yksinkertainen temppu tällaiselle hamsterille, jolla on kaapit täynnä tavaroita, joita saattaa kyllä joskus tarvita. Niin kuin esimerkiksi se marmorinen suitsuketeline, jota ilman elämäni olisi varmasti tyhjää ja merkityksetöntä.

7 kommenttia artikkeliin ”VARUSTELUVIMMA

  1. Millainen palvelu tämä on?
   Ostan neljä pulloa skumppaa (lähinnä itselleni, koska en kestä katsoa lapsuusmuistojen tuhoutumista selvin päin) ja Arnoldsista laatikollisen kinuskicremejä kyytipojaksi ja sä vaan teet sen mihin en itse pystynyt?
   Vai moraalisaarnaa siihen asti että kaikista bussiaikatauluista vuodelta 1994 on luovuttu?

   Tykkää

 1. Haa!
  Tääl mä oon.
  Hamsterointiin en kyllä oikein osaa antaa vinkkiä (vaikka omaankin sellaiseen taipuvaisen aviomiehen), mutta odotan innolla käyttökokemuksia Olympuksen Penistä. Nyt se kuulostaa ihan Olympos-jumalan koiralta, mutta menköön.

  Tykkää

 2. Mulla on Olympuksen Peni (varmaan vitonen) ja mä olen siihen kyllä tyytyväinen – lähinnä siihen, että se on niin pieni ja kevyt, että oikeasti viitsin ottaa sen joskus mukaan.

  Hamsterielämästä: mulla on tänä syksynä ollut tosi ahkerassa käytössä lasten filosofiakahviloissa kivikokoelma, jonka olen kerännyt pääasiassa kesän ’85 aikana. En enää ikinä heitä mitään pois.

  Tykkää

  1. Oiskohan meillä jotain filosofiakahvilaan soveltuvaa, oon ollut melkoisessa kierrätyskiimassa viime aikoina…
   Millainen hei siinä Olympuksessa on akku? Vähän stressaan sen kestoa, kaikissa tuotetiedoissa ilmoitettu ”350 kuvaa” kuulostaa (kuvahamsterille) tosi vähältä!

   Tykkää

 3. Päivitysilmoitus: MEIDÄN MATKIKSET – Periaatteen Nainen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s